Generalni direktor slavi svoj 40-godišnji jubilej u firmi Blickle.

Prikladnom svečanošću u firmi, generalni direktor Valter Vager je 1. jula počastvovan povodom 40-godišnjice rada u kompaniji Blickle Räder+Rollen u Rozenfeldu.

U svom govoru, Generalni direktor Rajnhold Blickle, osvrnuo se na karijeru Valtera Wagera. Gospodin Wager došao je nakon završetka studija na Virtenbeškoj akademiji za menadžment i ekonomiju, u firmu Blickle, 1. jula 1974. Već sa 22 godine preuzeo je rukovođenje knjigovodstvom a zatim je postavljen za rukovodećeg u odeljenju za finansije i računovodstvo. Zbog izuzetnog operativnog umeća i njegovih izvanrednih sposobnosti razumevanja tehničkih okolnosti, mnogo godina je proveo kao odgovorna osoba za rukovođenje proizvodnjom preduzeća u usponu. u 1991. godini dodeljena mu je Prokura a 10. januara 2005. usledilo je imenovanje za poziciju Generalnog direktora, pored Reinhold Blickle.

Rajnhold Blikle odao je priznanje zaslugama Generalnog direktora, za napredovanje u razvoju i širenju Blickle grupe. "Kako je firma Blickle postala to što danas jeste, gospodin Wager u tome ima veliki udeo zasluge", glasile su njegove reči. Pri dolasku u firmu, 1974, preduzeće je imalo svega 88 zaposlenih u celom svetu, danas Blickle zapošljava preko 700 ljudi u 16 zemalja.

Valter Wager se u svom obraćanju zahvalio Rajnholdu Blikleu i njegovoj porodici na dugogodišnjem poverenju. Njegova zahvalnost upućena je i svim zaposlenima, za dobru saradnju tokom 40 godina i on se nada da će još nekoliko godina moći da ispunjava svoje zadatke u firmi blickle, rekao je.