Kompanija Blickle je zastupljena u leksikonu "The-Best-of-Nemačka srednja preduzeća".

Pod naslovom „The Best of German Mittelstand“, izdavač stručne ekonomske literature iz Kelna, Deutsche Standards EDITIONEN, predstavlja dva toma na engleskom jeziku, na ovogodišnjem danu ekonomije na konferenciji ambasadora, 25. avgusta 2015, u Ministarstvu spoljnjih poslova u Berlinu. Publikacije predstavljaju oko 100 odabranih preduzeća koja su predstavnici uspešnog i odgovornog preduzetništva i tako pružaju ekskluzivan pogled na svetski jedinstveni nemački korporativni pejzaž.

Sveska „THE FAMILIY BUSINESSES“ nadovezuje se na "Leksikon nemačkih porodičnih preduzeća" iz 2014, i predstavlja oko 100 porodičnih preduzeća, najvažnijim podacima o istoriji, menadžmentu, uticaju porodice, privredno ekonomskim i strateškim pokazateljima i društvenom angažmanu preduzeća.

Sveska „THE WORLD MARKET LEADERS" predstavlja oko 100 odabranih nemačkih preduzeća, koja se smatraju svetskim liderima tržišta. Cilj ove knjige je da postavi u međunarodni centar pažnje srednja preduzeća koja su se u svojim segmentima tržišta probila kao "najbolji od najboljih" na svetskom tržištu. Ovo izdanje sledi nakon "Leksikona nemačkih svetskih lidera tržišta", koji je objavljen kao novo izdanje u proleće 2015.

Kao i u nemačkim izdanjima leksikona, firma Blickle zastupljena je i u ove dve publikacije. Na trećem mestu najvećih svetskih proizvođača točkova i točkića, Preduzeće se razvijalo u proteklih 60 godina, od malog proizvođača teretnih kolica, postalo je Global Player, sa preko 750 zaposlenih širom planete.