Blickle točkovi i točkići na sajmu LogiMAT 2014

Firma Blickle Räder+Rollen predstavila se od 25. do 27. februara 2014., na 12. međunarodnom specijalizovanom sajmu distribucije, materijala i protoka informacija, LogiMAT, u Štutgartu.

Sajam koji iz godine u godinu ima sve više poklonika, doživeo je 2014. godine pravu navalu posetilaca, uz porast posete od preko deset procenata. I firma Blickle je 2014. pozdravila znatno veći broj posetilaca na svom štandu.

Na štandu od preko 80 m2, prikazan je izbor iz sveobuhvatne ponude točkova i točkića. Pored toga, po prvi put su uživo predstavljene i nove serije točkova za nivelisanje HRLK, kao i bežični pogonski točak sa integrisanim motorom i baterijom, EZBS.
Nova HRLK serija točkova za nivelisanje oduševila je posetioce najvišim stepenom udobnosti rukovanja, ali i svojim kompaktnim dizajnom i stabilnošću.

A kome i to nije bilo dovoljno, U nagradnoj igri, među učesnicima koji su tačno odgovorili na pitanja u vezi nove serije točkova za nivelisanje, podeljeno je 10 bonova za gorivo, u vrednosti od po 50 evra. Dobitnici će biti obavešteni u sledećih nekoliko dana.

Blickle će biti zastupljen i na CeMAT sajmu u Hanoveru, u maju mesecu.