CAD preuzimanje Blickle

Jednostavno, brzo i besplatno preuzimanje CAD-datoteka točkova i točkića.

Stranica za preuzimanje CAD-datoteka je renovirana. Ubuduće možete da se prijavite na svaku stranicu detalja proizvoda u CAD oblasti.

Ukoliko već posedujete lozinku za pristup prodavnici, ne morate se ponovo registrovati. Ne morate se ponovo registrovati. Nije Vam više potrebna lozinka. Ukoliko još ne posedujete lozinku za pristup CAD oblasti, možete se ovde registrovati.

Ukoliko već posedujete lozinku za pristup našoj onlajn prodavnici točkova i točkića, Vi steautomatski dobili pravo pristupa za CAD oblast, sa Vašom E-mail adresom. 

Za preuzimanja važe Blickle Uslovi korišćenja CAD-usluga.

Kako to radi?

 • CAD-Uputstvo-Korak01-Blickle

  1. korak - Pretraga proizvoda

  Kliknite na lupu, gore desno. Unesite željeni proizvod u polje za unos teksta.
  Moguća je pretraga proizvoda sa oznakom (npr. LRA-TPA 50G), identifikacionim brojem, ID (npr. 381640) ili EAN brojem (npr. 4047526381646).

 • CAD-Uputstvo-Korak02-Blickle

  2. korak - Prikaz detalja proizvoda

  Kliknite dugme "Detalji" željenog proizvoda, u rezultatima pretrage. Dospećete na detaljan opis proizvoda.
  Tu možete još jednom proveriti da li je to proizvod koji ste tražili.

 • CAD-Uputstvo-Korak03-Blickle

  3. korak - CAD-prijava

  Unesite vašu E-mail adresu na stranici detalja proizvoda, kako bi ste se prijavili u CAD oblast. Nije Vam potrebna lozinka.

 • CAD-Uputstvo-Korak04-Blickle

  4. korak - Preuzmite datoteku

  Nakon prijave, na mestu polja za prijavu prikazuju se mogući formati CAD-datoteka za preuzimanje. Sada kliknite na željeni format datoteke. Preuzimanje će odmah početi.
  Vaša sesija će automatski biti prekinuta, u zavisnosti od podešavanja vašeg internet pretraživača. Moguće je da Vaša sesija ostane aktivna i više dana. I pored toga, nije potrebno da se odjavljujete sa sistema.