Točkovi i točkići Specijalan dizajn | Blickle

Kada je potrebno ukrojiti po meri.

 • Specijalni dizajn-lista teasera-točkovi-Blickle

  Točkovi i kompleti točkova izrađeni po meri

  Specijalna izvedba razlikuje se od standardnog programa po dimenzijama točkova, izboru materijala, dizajnu glavčina ili ležajeva. Pored toga, na primer u oblasti gradnje postrojenja, rade se individualna rešenja za ekstremno dug vek trajanja i visok stepen pouzdanosti. Kompleti točkova mogu biti isporučeni sa točkovima iz različitih serija, sa okruglim ili četvrtastim osovinama, kao i sa različitim širinama gaza.

 • Specijalni dizajn-lista teasera-točkići-Blickle

  Individualno izrađeni točkići za aparate

  Specijalna izvedba razlikuje se od standardnog programa po ukupnoj visini, osnom rastojanju, sistemu kočenja, izboru materijala, boji, dizajnu točkova, elastičnosti opruge i sl.

 • Specijalni dizajn-lista teasera-točkovi za skele-Blickle

  Specijalno izrađeni točkići za mobilne skele i transportne uređaje

  Točkići specijalnog dizajna za transportne uređaje mogu biti okretni ili točkovi sa viljuškom iz standardnog Blickle programa, koji su modifikovani prema zahtevima klijenta, kako bi ispunili određene uslove. Blickle izrađuje i kompletno novi dizajn prema specifikacijama klijenta.
  Okretni točkovi za mobilne skele i radne platforme, isporučuju se u različitim verzijama načina pričvršćivanja, sistema kočenja i dizajna točkova.

 • Specijalni dizajn-lista teasera-točkići velike nosivosti-Blickle

  Točkovi velike nosivosti

  Blickle je priznat kao stručnjak za razvoj i proizvodnju točkova i točkića velike nosivosti Nosivost standardnih Blickle proizvoda iznosi do 50.000 kg.
  Preko toga, Blickle razvija specijalna rešenja po meri, koja se ističu osobinama kao što su kompaktne dimenzije, nizak stepen pritiska na podlogu ili niska otpornost na kotrljanje.