Razvoj-Konstrukcija-FE-Točkovi-Točkići-Blickle

Nama je izazov da odgovorimo na sve zahteve kupaca.

Inovacije su naš posao.

Ponovo izumeti točak: ovaj zadatak, je na dnevnom redu naših inženjera dan za danom. Naš cilj je da razvijamo najbolje točkove, najbolje točkiće za svaku potrebu naših klijenata. Funkcionalnost, efikasnost, dug radni vek i bezbednost proizvoda, uvek su nam od izuzetne važnosti, kao i dizajn, ergonomija i održivost. Tako nastaju inovativna rešenja koja nude našim klijentima jedinstvene mogućnosti korišćenja proizvoda. 


Korišćenjem najmodernijih tehnologija i metoda, kao što su linearne i nelinearne FEM-kalkulacije, kao i saradnjom sa renomiranim institutima, naši inženjeri isporučuju nove ideje. Najbolji primer predstavlja poliuretansko gazište Besthane®, koje je postavilo nove standarde u pogledu udobnosti vožnje i otpornosti kotrljanja.

Bilo da se radi o potpuno novom razvoju ili o izmenama postojećih proizvoda po specifikacijama klijenta - kroz povezivanje dizajna i gradnje sopstvenih posebnih alata, inovacije mogu biti brzo sprovedene do proizvoda zrelog za serijsku proizvodnju.  Visok nivo vertikalne integracije proizvodnje na lokaciji Rozenfeld takođe omogućava  ekonomičnu realizaciju specijalnih rešenja čak i za male proizvodne tiraže. Često ne prođe više od nekoliko dana od upita klijenta do gotovog prototipa ili krajnjeg proizvoda. 
Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu iz mnoštva projekata za klijente iz najrazličitijih industrijskih oblasti, naši inženjeri su u stanju da se brzo užive u zadatke postavljene od strane klijenata.

Blickle – Vaš kompetentni partner u razvoju. Zajedno ćemo pronaći rešenje i najkompleksnijih problema u vezi mobilnosti.