Svetski prisutni

Blickle Räder+Rollen širom sveta

Zahvaljujući svetskoj distributivnoj prodajnoj mreži, Blickle proizvodi, Made in Germany, dostupni su svuda gde to naši klijenti žele. U 18 sopstvenih trgovinskih preduzeća u Evropi, Americi, Aziji i Australiji, kao i predstavništvima u 120 zemalja, obučeni stručni savetnici brinu se za uslugu i blisku podršku klijentima. 

Informacije o Blickle proizvodima i uslugama, mogu se naći na internetu, na 28 jezika. Kompletan katalog Blickle proizvoda, trenutno na 21 jezika, takođe nudi odgovore na sva pitanja u vezi točkova i točkića.

Zahvaljujući našem dobro organizovanom skladištu i svetski povezanoj kompjuterskoj mreži za obradu podataka, u svim našim filijalama možemo brzo da reagujemo na porudžbine.  Zahvaljujući brzoj i pouzdanoj logistici, Blickle proizvodi u najkraćem roku stižu do željene destinacije. Blickle je Vaš pouzdani parter - širom sveta.
                                    
Blickle trgovinska preduzeća možete pronaći u sledećim zemljama. Ukoliko vaša zemlja nije navedena, pronađite ovde Internacionalna pretraga predstavništava Blickle predstavništvo koje je nadležno za vašu zemlju.