Blickle točkovi od pune gume

Točkovi od pune gume danas nalaze primenu u spoljašnjoj i unutrašnjoj sredini, na različitim uređajima. Na primer, na prevoznim sredstvima u internoj logistici, na transportnim mašinama ili na kontejnerima za smeće.

Blickle točkovi od pune gume su napravljeni za univerzalno korišćenje, apsorbuju vibracije ne oštećuju pod i otporni su na mnoga agresivna sredstva.

U skladu sa različitim načinima primene, Blickle je razvio paletu proizvoda prvoklasnog kvaliteta, prikladnih za svaki način upotrebe. Program proizvoda, pored ekonomičnih standardnih točkova od pune gume, nudi i točkove sa visoko kvalitetnim gazištem od elastične pune gume. Oni su pogodni za velika opterećenja i imaju veoma nisku otpornost na kotrljanje.  Blickle isporučuje točkove od pune gume različitih tvrdoća i u verzijama kao jedna ili više komponenti.  Pored crnih točkova od pune gume, dostupne su i specijalne verzije u ujednačenoj sivoj boji, plavoj ili prirodnih boja. Program zaokružuju antistatični i elektro provodni točkovi od pune gume.  Po izboru, točkovi od pune gume su opremljeni kliznim ležajevima, ležajevima sa valjcima ili kugličnim ležajevima.

Izvod iz palete točkova od pune gume iz Blickle asortimana za dostavu, naći ćete ovde:

Standardni točkovi od pune gume

dvokomponentni točkovi od pune gume

Točkovi od elastične pune gume

Točkovi od super elastične pune gume