Industrijski točkići kompanije Blickle

Specijalista za industrijske točkiće sa širokom paletom okretnih točkova, i točkova sa viljuškom, kompanija Blickle Räder+Rollen, iz Rozenfelda u pokrajini Švabiji.  Standardni program obuhvata preko 30.000 raznih točkova i točkića, nosivosti između 20 kg i 50.000 kg, za najrazličitije oblasti primene, za skoro svaki industrijski sektor.  Pored Točkića za aparate, transportne uređaje i točkiće velike nosivosti, Blickle proizvodi i specijalne industrijske točkiće od plastike i čelika. U zavisnosti od namene, u ponudi se nalaze točkići sa mnogim različitim sistemima za pričvršćivanje, kao na primer ploča za pričvršćivanje, osovina sa navojem, prihvat sa vijkom ili prihvat sa osovinom i čivijom.

Svi industrijski točkići kompanije Blickle, proizvode se u Nemačkoj, po najvišim standardima kvaliteta. Pored standardnih verzija, proizvođač točkova i točkića, može isporučivati i industrijske točkiće po zahtevima klijenta, u specijalnoj izvedbi.

Kompletan pregled svih industrijskih točkića u ponudi, pronaći ćete u Blickle asortimanu za dostavu. Alternativno, možete jednostavno pronaći odgovarajuće točkove ili točkiće, pomoću Konfiguratora proizvoda.
Blickle asortiman za dostavu

Asortiman za dostavu

Konfigurator proizvoda

Pretraživač proizvoda